Vakantierooster 2016/2017

Hemelvaart 25 en 26 mei 2017
2e Pinksterdag 5 juni 2017
Zomervakantie 10 juli t/m 18 augustus 2017

OBS Hogenkamp werkt het met ‘vijf gelijke dagen model‘.

De leerlingen van groep 1 t/m 8 gaan allemaal maandag t/m vrijdag naar school van 08.30 t/m 14.00.

Jaarkalender

Verlof regeling

Wat is het?
Volgens de Leerplichtwet moet uw kind op vaste tijden naar school. Wilt u dat uw kind onder schooltijd weg mag blijven van school? Dan moet u vrijstelling van de leerplicht aanvragen.

Wat zijn de mogelijkheden?
Gaat het om een periode van minder dan 10 schooldagen? Dan neemt de directeur van de school zelf een besluit over uw aanvraag. Vraagt u verlof aan voor meer dan 10 dagen? Dan neemt de leerplichtambtenaar van de gemeente een besluit. In de meeste gevallen vraagt de leerplichtambtenaar daarbij advies aan de school.

Wat zijn de voorwaarden?
Vrijstelling van de leerplicht is soms toegestaan. Aanvullende informatie over leerplicht vindt u op de site leerplicht.nl

Hoe vraag ik het aan / wat moet ik doen?
De directeur van de school heeft het aanvraagformulier voor bijzonder verlof/vrijstelling leerplicht. Vul het formulier samen met de school in.

Kinderopvang