Medezeggenschapsraad

De Medezeggenschapsraad praat mee over belangrijke beslissingen over de school. Veranderen de lestijden, kunnen kinderen in het verkeer veilig van en naar school, moet de school uitbreiden, wat wordt er meegenomen in de begroting? Allemaal vragen over de koers van de school waar de MR een belangrijke rol speelt.

De MR bestaat uit evenveel ouders als leerkrachten die samen meedenken, adviseren en soms meebeslissen met de directie van de school. Elke 6 weken komen we bij elkaar. Dan zijn er onderwerpen waar de directie vraagt om mee te denken, of ons juist nodig heeft voor een beslissing. Maar we kunnen ook zelf onderwerpen inbrengen die we belangrijk vinden voor de leerlingen en de school.

• Onderwerpen van de afgelopen tijd:
  • continu rooster en hoe pakt het uit?
  • verkeer rondom de school
  • wenselijkheid voor een bredere functie van het schoolgebouw?

Vragen?

De ouders in de MR zitten er namens de ouders. We horen dan ook graag van jullie of er vragen of ideeën zijn over de koers van de school. Spreek een van ons aan of mail de MR .

Mail adres: [email protected]

De MR bestaat uit:

Natasja Verzijden, leerkracht en voorzitter

Jolanda Harleman, ouder en secretaris

Jetske de Zwart, leerkracht en post

Yvette Viets, ouder en archiveren

Bianca Helmink, leerkracht en website

Sander Wijdeven, ouder

Joost van Campen, directeur en adviserend lid